Verzenden & retourneren

 

 

Verzending


België:

Afhalen in Sint-Truiden (Gratis):
Je kan je bestelling kosteloos afhalen in Sint-Truiden, Limburg. Hiervoor maken we via e-mail een afspraak die perfect in je planning past.

Standaardverzending via Bpost (€4,95 thuislevering, €4,50 in een postpunt - Gratis vanaf €75):
De standaardverzending van de bestelling gebeurt via Bpost in een doos als pakket. De klant krijgt een tracking code waarmee het pakket opgevolgd kan worden. 
Als je voor 12 uur bestelt en betaalt, wordt de bestelling dezelfde dag verzonden en heb je het pakket (meestal) morgen in huis.
De verzending is gelijkgesteld voor al het gewicht, de ondernemer betaalt zelf de kosten per gewichtsklasse extra.


Nederland:


Standaardverzending via Bpost (€9,95 - Gratis vanaf €120):
De standaardverzending van de bestelling gebeurt via Bpost in een doos als pakket. De klant krijgt een trackingcode waarmee het pakket opgevolgd kan worden. 
Als je voor 12 uur bestelt en betaalt, wordt de bestelling dezelfde dag verzonden en heb je het pakket binnen 1-2 dagen in huis.
De opgegeven tarieven zijn per gewichtsklasse. Vanaf 500 gram is de verzending is gelijkgesteld voor al het gewicht, de ondernemer betaalt zelf de kosten per gewichtsklasse extra.


De levering van het bestelde artikel gebeurt door Bpost. De leveringstermijn gaat pas in na ontvangst van betaling, ook indien via overschrijving wordt betaald. Er wordt gestreefd naar een zo kort mogelijke leveringstermijn.

De verkoper is niet aansprakelijk voor vertraging, beschadiging of uitblijven van de levering door toedoen van de vervoerder.Retour

Je kan binnen de 14 dagen een product retourneren indien dit ongeopend, onbeschadigd en in de originele verpakking zit. Deze 14 dagen gaan in vanaf het moment dat het pakket afgeleverd is aan huis of aan het postpunt. (Dus niet de ophaaldatum aan een postpunt.)
Stuur altijd eerst een mailtje naar [email protected] als je een product wil retourneren.

Cosmetica, Yankee Candle, oorbellen, lingerie/badkleding en geopende producten kunnen om hygiënische redenen niet worden geretourneerd.
Bij kleding en schoenen moeten alle tags nog bevestigd zijn en moeten de artikelen ongedragen zijn. Artikelen met (make-up) vlekken of beschadigingen zullen niet geaccepteerd worden voor retour.
De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. 
Afgeprijsde artikelen of artikelen gekocht met korting kunnen eveneens niet geretourneerd worden. 

Je kan je retour versturen met Bpost.
1) Print jouw verzendsticker vooraf via de website van Bpost en breng je pakket naar een Bpost punt of postkantoor. Je kan ook in het postkantoor een verzendsticker laten aanmaken.
2) Zodra de bestelling bij ons is aangekomen, krijg jij een mailtje met ontvangstbevestiging en je aankoopbedrag in shoptegoed dat je meteen kan gebruiken - of binnen de 14 dagen je aankoopbedrag terug op je rekening.  


Adres voor retour:
Beauty & Bobs
Hasseltsesteenweg 274
3800 Sint-Truiden
België 

Retour door een pakket weigeren of niet afhalen in postpunt:
Indien er een pakket wordt teruggezonden omdat dit geweigerd of niet op tijd afgehaald is in een postpunt wordt de kost van €2,50 in rekening gebracht. Een nieuwe verzending kost de klant €6,25.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »