Candle Companion Set - Copper

€40,85 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad

In deze Candle Companion set zit alles om je kaars goed te verzorgen!
De set bestaat uit de Wick Trimmer, Candle Snuffer en de Tray!

-De Wick Trimmer is een lange schaar om de lonten van je kaarsen bij te kunnen knippen. De wicktrimmer reikt tot in diepe jars en knipt de lont makkelijk af (dmv het horizontale kopje). Ook vangt hij zo de lont op, zodat deze niet in de kaars valt.

Zorg ervoor dat je de lont van je kaars altijd bijknipt voor je hem brandt, ook de eerste keer. De juiste lengte is zo'n 3-3,5 mm. Als de lont niet bijgeknipt wordt, vormt er zich veel roet doordat de vlam te groot is en sterk heen en weer flakkert. Een grote vlam kan er voor zorgen dat het glas van de kaars te warm wordt en de jar stuk springt. Het is dus heel belangrijk om de lont altijd te knippen!

Hou de grootte van de vlam altijd in het oog, na een 4-tal uur branden is het tijd om de kaars even te doven en de lont even te trimmen. 

-De Candle Snuffer is een tool om je kaarsen te doven. Hou de candle snuffer lang genoeg boven de vlam om de zuurstof volledig te onttrekken. Zo smeult en rookt de lont véél minder na dan met uitblazen en wordt de hinderlijke geur na het doven erg beperkt. Er breken zo ook geen stukjes lont af die in de wax vallen.

Lin Van Eygen 15-01-2022 07:10

Super blij mee! Heel gemakkelijke schaar om het lont te kunnen knippen. Mooi presenteer baar om op tafel te laten staan. Ook zeef gemakkelijk in onderhoud om bv verkleuring af te halen van de warmte om de kaars te doven. Echt een aanrader!

5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »