Brievenbusverzending of Pakketverzending?Je zal vast gezien hebben dat er bij het uitchecken 2 verzendmethoden zijn die je kan kiezen, brievenbusverzending en pakketverzending. 
Pakketverzending staat als eerste bij de icoontjes van Bpost, en brievenbusverzending staat onder de pakketoptie, samen met de optie afhalen bijvoorbeeld. 


Brievenbusverzending:

Brievenbusverzending is heel wat goedkoper dan pakketverzending.
De verzending gebeurt in een brievenbusdoosje of gewatteerde envelop.
Een brievenbusdoosje is 3cm hoog, dus voor alle producten die hoger zijn dan 3cm wordt automatisch pakketverzending gekozen en is deze optie niet zichtbaar.
Brievenbusverzending via Bpost is iets minder stipt dan een pakket. Normaal gezien duurt de levering 1 tot 2 dagen, maar het kan gebeuren dat hier vertraging op zit.
Bij brievenbusverzending word er niet aangebeld door de postbode, en word je pakje in de brievenbus gestoken.
Het grootste verschil is dat brievenbusverzending géén tracking heeft, je pakje kan dus niet gevolgd of getraceerd worden.
Wil je dus je pakket kunnen traceren, kies dan voor pakketverzending. Dit is altijd de veiligste manier.


Pakketverzending:

 

Pakketverzending heeft wél tracking en kan aan huis geleverd worden of (goedkoper) in een Bpost postpunt dichtbij jou.
De levertijd van deze methode is normaal gezien 1 dag.


Meer info over verzending vind je hier.

De levering van het bestelde artikel gebeurt door Bpost. De leveringstermijn gaat pas in na ontvangst van betaling, ook indien via overschrijving wordt betaald. Er wordt gestreefd naar een zo kort mogelijke leveringstermijn.

De verkoper is niet aansprakelijk voor vertraging, beschadiging of uitblijven van de levering door toedoen van de vervoerder.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »